CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 25, 2011

Esok spend time bersama so dea ...

Punye lah tak saber nak jumpe so dea .. Dah brape lama tak jumpe ... Harap-2 eay Dan aku Akan have good time nanti ... Boleh lak aku update bloggie by melalui iPad apple ... Hahaha !! Type-2 button ni senang lak tuh ... Hahaha !! Can't wait for our one year anniversary bby girl .. Memang banyak yang Kita lalui bersama kan ?? I hope and wish we will last forever bby girl , because I love you fucking damn much ..

Sampai sini jela aku nak edit lapar lak dah

Tuesday, December 20, 2011

maafkan saya kerana melukai hati kamo~


awak...
saya minta maaf sebab melukai hati awak...
saya yakin satu hari awak akan bahagia nan seorang pinkid or boys~
saya sentiasa buat awak menangis kan??
maaf kan saya~

saya tak minta pon semua tuh tuk jadi...
law kita ad jodoh,
smpai mati kita akan bersama....
law awak ade orang laen yang mengantikan tempat saya
saya harap awak sentiasa bahagia dengan dia...

dulu sebelum skandle.. kita kwn kan??
last2 awak ckp awk suke kat saya...
saya xpnh lupe apewh yang awk ckp at saya...
the first time awak ckp awk gaku awak suke-suki dengan saya...

sampai sekarang..
i will always love you nur aishah binti sabri...
you are always my baby gurl...
when you need me.. im there for you baby...
awak jangan lupe saya pulak...
k??awak janji?

saya mengaku yang saya x lupe awak lagi.. tapi...
saya tau awak skeyt aty dengan saya...
u hate me...and i always say that i love you too..
kan-2?? hahaha

we had good times together..
sad or happy we are always together...
rindu pulak nak karok nan awak...
nak menari salsa nan awk?? omg!
nanti kita jumpa yer baby? auw <3
muaahhh

iloveyouverystrong!

Friday, December 16, 2011

bila nak jumpa si dea lagi?

awak....
bila nak jumpa lagi ea??
saya betul2 rindukan awak...
haiiihhh~

dengar lagu cinta matiku...
wow!
t'ingat dekat awak pulak daa~
hahahahaha~

awak... sori saya x cyumell mana pon~
tapi saya ikhlas nak kan awak...
cinta saya terhadap awak dah terlampau gila tauk!
ooooiii~

iloveyou..
weee!
jangan lepaskan saya walapon sedetik hidup awak...
tauk!
hari2 saya tengok gambar awak... auww
maii daaa gila saya`
hahahahaha

just dont leave me alone k baby???

Tuesday, December 13, 2011

i love you!!

noty schaz

awak...
sy rindu awak...
tapi kite lain...
dengan sekelip mata jer...~

kita dah jarang gurau...
sy tau awak sakit....
awak rehat lah..~
lau bole,sy xnak awak sakit2 dh
awak rehat larh syg...

kesihatan awak lagi penting dari kesihatan sy..
sy utamakan awak dlu dr utamakan dri sy...
i need you~
kadang2, sy nanes sbb rindu awak...

awak...
jangan t'rase or salah kan diri awk...
ny bukan salah awk pown...
its my fault...
sbb sy uwat awk skeyt aty n slalu uwat awk nanes..
awk dh keras an aty towk sy...

awk penah ckp
''law u buat lagi skli,i xkn penah maapkan u...
jangan salah kan i law i b'ubah''
ayat tuh sentiasa ad dalam pale sy...
kadang2 sy rsew x ckup bgoz towk awk...
xdpt bhgia kan awk... tpi
sy cube towk bhgiakan awk...

sy tawo smua hbungan msty n wajib ad pgadohan
but sy xnk k'hilangan awk...
sbb tuh sy xnk gado nan awk...
law bole sy nk sentiasa gelak2 nan awk...
gurau senda...
tengok senyuman yg sy skew cnad2...

awk adlah bintang n bulan sy...
awk rsew x khadiran sy??
awk rsew x apewh yg sy rsew.???
awk perlukan sy??
sbb sy perlukan awk...
satu sebab sy cnte kan awk adlah..
awk jd dri awk...
awk tnjukkan sape dri noty schaz n nur aishah~
nakal,manje n sbgainye~

awk cyumell snad2...
cantik snad2...
tpi tuh bkn sbb sy cnte kan awk...
tuh bkn alasan towk sy cntekan awk...
you will know the answer...

iloveyounuraishahbintisabri...~

Friday, December 9, 2011

honeymoon b'sama kmoo di port dickson!


~acik jerw and noty schaz~

kita b'dua dh married selame 10bulan pada bulan 12 ini...
banyak yang kita lalui bsama....
die penah keras kan hati eay towk sy...
kerana sy slalu luke an aty eay...

sejak keblakangan ny...
memang susa towk b'jouhan nan eay..
but nak uat camne??
eay still stay dengan mum eay...

impian sy ialah towk habiskan hidup sy dengan si dia...
law impian sy x k'sampaian
andai sy dengan si die ptows akibat 2 orang yang maen ilmu hitam
sy nak awk tawo.. hati sy sentiasa cntekan awk...

dyownx taleyh uwat apewh t'hadap kite b'dua...
cnte kita lg kuat dr ilmu2 dyownx...
we trust each other...
andai awk tawo sy sedang m'rindui awk....
tengok bulan n cahaya
and tutop mtew...
awak akn tengok sy snyum kat awk...

setiap kali sy b'doa towk hbungan kite b'kekalan..
wlaupown sy tawo hubungan ny adlah larang d'sis agama...
but sy taleyh hlng perasaan sy thadap awk...

iloveyoubabyboo~